God sesong for kennel Vargneset

Vargnesets Luca, Hans & Irja
Det har vært en fantastisk sesong for kennel Vargneset i år. Vi har fått premiert alle hundene våre, i tillegg til at tre av hundene i vårt første kull har tatt premie i UK. Det er fem hunder fra kennel Vargenset som har stilt på prøve i vinter. Tre av dem er blitt premiert og de to siste har fått kjempe gode tilbakemeldinger, men har ikke lyktes i å bli premiert.
Irja, Hans & Lea

Vår egen Vargnesets Luca ble stilt første gangen i Tromsø i vinter uten at vi fikk premie. Vi tok turen til NM-Vinter på Andøya og stilte to dager i UK. Vi hadde med oss jentene Irja (12 år) og Lea (9 år). De gikk 9 timer på ski på fredagen, og det er imponerende. Luca gjorde jobben og hadde et fantastisk fuglearbeid der hun reiste fuglen djervt rett i mot oss på avstand. Det gjorde at hun ble premiert med 1 UK. Det var stor stas for alle sammen. Vi hadde oss en hviledag på lørdagen med kafèbesøk og shopping på Andenes. Søndag stilte vi på nytt, og fikk nok en 1 UK.
Luca 2 pr kval AC
Vargnesets Luca deltok på Artcic Cup og fikk 2 premie kvalifisering. Det gikk ikke helt vår vei i finalen. Men vi er godt fornøyd alikevel. Luca har 6 starter på prøve i vinter og fått 3 premier, det er vi veldig fornøyd med. Her sammen med ES Tzara og Ulf Antonsen som til slutt vant Artic Cup.
Nordavindens Staro & Siren Julie Jenssen
Vår hannhund Nordavindens Staro fikk 2 AK på Saltfjellprøven siste helga i april. Staro ble ført av oppdretteren pappa/svigerfar Jostein Jenssen, og Staro hadde et flott fuglearbeid. Staro har vært en liten ramp for oss i vinter. Han har tjyvreist fugl selv i hele vinter. Derfor har vi ikke stilt han før vi fikk orden på dressuren. Når den sitter er det HÆRLIG å se de fuglearbeidene han disker opp med. Vi gleder oss til høsten.

Slottviddas IM Ramses/Håvard dekkerhus & Galloks Luna/Hans E Enoksen
Galloks Luna skulle egentlig ikke stilles i vinter, siden vi skulle prioritere unghundene. Men når dressuren til unghundene ikke var tilstrekkelig når den første prøven ble arrangert i februar, ble det Luna som fikk lov å stille. Hun fornekter seg ikke og dro til med 3 VK finale etter en triller av en finale, der kun to hunder ikke hadde sjans på fugl. Det er den prøven hun har fått i vinter og det er med tungt hjerte vi har nedprioritert henne. Men det må til hvis man en dag skal fylle på med nye hunder. Her sammen med Slottviddas IM Ramses og Håvard Dekkerhus som fikk 2 VK/CK finale. Ramses er far til Vargnesets første kull.
Vargnesets Zack og Mikael Østensen
Vår gode venn Mikael Østensen og Vargnesets Zack stilte på prøve for første gang sammen på NM-vinter i UK. Zack gikk fantastisk hele dagen og fikk seg et kanonfint fuglearbeid i 80 minutt og fikk en velfortjent 1 UK på sin første prøve. På søndag fikk de nok en premie, 2 UK.
Julie og Kari Marie Sandvik

Vargnesets Julie og Kari Marie Sandvik fikk 3 UK på Saltfjellprøven siste helga i april.

Steffie og Irene
Vargnesets Steffi og Irene Flatvoll har stilt på prøver i vinter. Steffi har kommet i fugl de fleste startene , men de har hatt stang ut og har ikke lyktes med å få premie.

Vargnesets Laban har også stilt på prøve, men ikke lykkes i å komme i fugl. Tilbakemeldingene fra vårt første kull er gode. Det er hunder som har meget høy jaktlyst og stopper ikke på tungt føre. Det er tøffe i fugl og reiser djervt. Vi får håpe at de klarer å lykkes i AK til høsten.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s