Hederspris

                                                 Hederspris i Oppdretterklassen.
Kennel Vargneset stilte med 4 hunder på utstillingen til Salten Fuglehundklubb på Fauske 13.6.2015. De kvalifiserte seg til å kunne stille i Oppdretterklassen og fikk tildelt Hederspris. Vargnesets Julie (Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses) fikk Excellente,CK og Res.CERT, Vargnesets Zico (Galloks Luna-Heggskogens Kompis) fikk Excellente,CK og Res.CERT, Vargnesets Steffi (Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses) fikk Excellente og Vargnesets Zack (Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses) fikk Very Good. De gjorde en kjempeinnsats for oppdretter og vi takker de for at de stiller opp. Det viktigste er jo at de også presterer på jaktprøver. Vargnesets Julie, Steffi og Zack fikk alle 1 Ak i vinter. Zico fikk 2 UK i vinter. Fikk i tillegg et meget hyggelig svar fra NKK i dag om at siste hunden i kullet Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses også var røntget til A-Hofter. Da er det 8 av 8 med A-hofter i det kullet.

IMG_5445 (2)
IMG_5461 (2)
IMG_5455 (2)
IMG_5452 (2)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s