NESK Oppdretterpris jakt

Da har vi fått en gledelig melding fra Norsk Engelsksetter klubb! Kennel Vargneset og kullet fra Galloks Luna og Slottviddas IM Ramses har fått tildelt «NESK Oppdretterpris jakt» for sine prestasjoner på jaktprøver. Dette hadde ikke vært mulig uten valpekjøpernes innsats og vi er meget stolte og takknemlig over deres prestasjoner:
Kennel Vargnest

Hans Einar Enoksen

Gallok’s Luna – NJCH Slottviddas IM Ramses 

9 valper født 11.08.2011

Vargneset’s Luzi

1 AK 7.9.2014

Vargneset’s Julie

1 AK 14.2.2015

Vargneset’s Steffi

1 AK 29.3.2015

Vargneset’s Zack

1 AK 24.4.2015
I tillegg har Vargnesets Luca fått 1AK etter at prisen er tildelt. Hvis vi ser bakover på tispelinjen til Galloks Luna har oppdretterprisen vært tildelt i 3 generasjoner. Hennes kullsøster Galloks Sara til Lewi Ryghseter har fått oppdretterprisen på sine to første kull. Moren til disse hundene, Pei Fang Lotta til Helge Bækø, fikk den på første kullet til Kennel Galloks mellom Pei Fang Lotta og Gårdarnas K Dandy som Luna og Sara kommer fra. Kullbrødrene i dette kullet, Galloks Kustus til Cato Martin Jonassen og Galloks Joker til Tony Johansson, har også satt gode spor etter seg i avlen. Bestemor til dette Galloks kullet fikk oppdretterprisen på kullet Pei Fang White lady og Skaididalens Gorbi til Marianne og Brynjar Holmli. 
Ser vi på tispelinjena etter far til kullet, Slottviddas IM Ramses, så kommer de igjen på begge sider. Pei Fang Frigg som er stammor til Slottviddas er kullsøster til Pei Fang White lady. Slottviddas har avlet mange gode hunder og jaktchampions samt en internasjonal jaktchampion. 
http://nesk.no/avlsradet/jaktprove/nesk-oppdretterpris/2218-nesk-oppdretterpris-jakt 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til NESK Oppdretterpris jakt

  1. Tilbaketråkk: NESK uppfödarpris jakt 2015 | Skedoms Kennel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s