1 VK m/CACIT til Vargnesets Julie på Saltfjellet

1 VK m/CACIT til Vargnesets Julie og Kari-Marie S Stenmark på Saltfjellet i helga. Hun ble med dette dobbelt champion siden hun fra før var NUCH. Dette er Kennel Vargnesets første NJCH og dobbelt champion. Julie kommer fra et kull som fikk NESKs oppdretterpris i 2015 der 5 av 9 hunder har oppnådd 1AK. Vargnesets Steffi har fra tidligere oppnådd 1 VK m/Cacit og har 18 championatpoeng. Vi krysser fingrene for de siste poengene til championattittelen på henne også. Søster Vargnesets Luca er fra tidligere NJ(K)CH. Vi er stolte over å ha fått frem tre forskjellige championatitler NJCH, NUCH og NJ(K)CH i ett og samme kull. Dette kullet har også fått oppdretterpris på utstilling så eksteriøret er også innenfor normen.

Et bilde fra CACIT finalen til Rana JFF høsten 2017 av kullsøsknene og pappa Slottviddas IM Ramses. f.v Vargnesets Steffi, Luca, Zack, pappa Slottviddas IM Ramses og Vargnesets Julie.

Vi er takknemlig for hva valpekjøperne har fått til og er kjempestolte på deres vegne. Det var flere jegere som også kjøpte valp fra dette kullet som ikke hadde lyst å stille på jaktprøver. Tilbakemeldingene fra disse er også meget positive. Det er også en verdifull tilbakemelding for oppdretter.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s