NESK Oppdretterpris jakt 2022

Da har NUCH Harodalen’s Embla og NJCH Smølarypa’s Texas Hold’em tatt arven videre og fått tildelt NESK Oppdretterpris jakt for 2022. 3 av 4 hunder i kullet har oppnådd 1.AK.

NUCH Harodalen’s Embla og NJCH Smølarypa’s Texas Hold’em

4 valper født 16.04.2020                          

1. AK oppnådd

Harodalen’s Skierri 27.08.2022

Harodalen’s Irja II 28.08.2022

Harodalen’s Kustus II 25.09.2022

I linjene bak kullet til Embla og Texas er det oppnådd NESK Oppdretterpris i 4 av 5 generasjoner. Det startet med Pei Fang White Lady som er mor til Pei Fang Lotta som igjen er mor til Gallok’s Luna og Sara som alle har oppnådd NESK Oppdretterpris for sine avkom. Gallok’s Sara har oppnådd det to ganger. I kullet mellom Gallok’s Luna og Slottviddas Ramses fikk 5 av 9 hunder 1.AK og innhentet 4 championat-titler. NJCH NUCH Vargnesets Julie, NJCH Vargnesets Steffi og NJ(K)CH Vargnesets Luca. Slottviddas IM Ramses har 3 kull med NESK Oppdretterpris bak seg.

I 4.generasjon ble det ikke oppnådd noen oppdretterpris på de tispene etter Gallok’s Luna som det er avlet på, men det kom i 5. generasjon. Selv om de ikke oppnådde oppdretterpris har de avlet godt. Vargnesets Julie har avlet fram NUCH Harodalen’s Embla som ble årets viltfinner i NESK i 2020 og nr 2 i 2021. Embla har avlet frem Harodalen’s Irja II som ble årets unghund og beste hund jaktprøver i motsatt kjønn i NESK i 2021. Irja ble også nr.2 i Årets unghund i FKF 2021 og nr. 2 i Norsk Derby 2021. Harodalen’s Irja II kommer fra kullet som nå oppnådde NESK oppdretterpris 2022.

Texas er avkom etter Galloks Kustus som er kullbror til Gallok’s Luna og Sara. Texas Hold’em har også parring som tidligere har oppnådd NESK Oppdretterpris i 2016 og 2019. Parringen mellom Harodalen’s Embla og Texas Hold’em er linjeavl, der linjene møtes på Pei Fang Lotta, som fikk oppdretterpris i 2007.

Dette er tydeligvis en meget sterk tispelinje og målbevisst avl kan gi gode resultater.

Gratulerer til Geir og Kari Marie Stenmark med NESK Oppdretterpris jakt 2022.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s