1 AK og 2 AK til Vargnesets Irgas i Tromsø

vargnesets-irgas-og-fredrik
Gledelig melding fra kompis, jaktkompis, kjøttjeger og valpekjøper Fredrik Josefsen. 2 AK på Vargnesets Irgas (Galloks Luna-Heggskogens Kompis) i Tromsø 15/10-16 på første starten. Dagen etter drar de til med 1 AK. Det er ekstra artig når man som oppdretter ikke har noen forhåpninger om at hunden blir stilt på jaktprøver, da Fredrik er det vi kaller en ihugga kjøttjeger. Det siste han kunne tenke seg er å renne rundt i fjellet med startrevolver. Har selv jaktet for Irgas i høst og gutten imponerte meg med enorm jaktlyst og en viltfinner av de sjeldne. Klarte å overbevise Fredrik om at det kunne være greit å prøve seg på en jaktprøve, for det er slike hunder vi ønsker å bruke i avl. Og sånn kan det gå. Da er 4 av 6 hunder i dette kullet jaktprøvepremiert. Irgas er blitt HD-røntget til A hofter og har en HD-index på 119.

img_6545

irgas-hundespann

Irgas blir flittig brukt i hundespannet til Fredrik og Trude. De har et godt utgangspunkt fra hytta i Stordalen ved Altevatn i Indre Troms.


irgas-haukevoma
Stordalen i februar

irgas-stand kritikk-1-ak kritikk-2-ak

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til 1 AK og 2 AK til Vargnesets Irgas i Tromsø

  1. Tilbaketråkk: Resultater i 2016 |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s