Resultater i 2016

vargnesets-irgas-og-fredrik

Vargnesets Irgas (Galloks Luna-Heggskogens Kompis) har stilt en helg på jaktprøve og fikk 1 AK og 2 AK i Tromsø. Det var første gangen for både hund og eier. Imponerende!
(Se egen presentasjon på nettsiden)

img_5670

Vargnesets Julie (Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses) startet sesongen med 1 VK/CK i finalen på Vesterålsprøven 13-14/2-16. Vargnesets Julie har i mai fått sitt første valpekull med Vargofjellets Nico. Vi har selv hentet oss en tispevalp fra dette kullet. Se mer på http://www.harodalen.com

Vargnesets Steffi

Vargnesets Steffi

Vargnesets Steffi (Galloks Luna-Slottviddas IM Ramses) fikk 2 AK skog på Salten Fuglehundklubb sin skogsfuglprøve i Saltdalen i november. Steffi har stilt to ganger på skogsfuglprøve og fått 1 AK og 2 AK begge på Tiur. 100% premiering på skog.

img_5668-1

Vargnesets Luca startet sesongen i Vesterålen 13/2-16 med 1 AK og 2AK. Hun hadde VK-debuten på NM-vinter og fikk 2 VK semifinale og kom til finalen. I finalen jaktet hun glimrende i første slippet og blir på slutten borte, men finnes i stand i anvist terreng etter at slippet er ferdig. Hun får derfor være med videre, men i neste slipp blir hun noe heftig på slutten og avsluttes. Sommersesongen ble brukt til apport trening med søk, spor og vannapport. Vi stilte på to apportprøver og fikk til slutt 1 AK apport med 28 poeng. Denne apportpremien sammen med 1 VK som hun fikk på høstprøven til Salten Fuglehundklubb gir en kombinasjonspremie 1 VK kombinert. Vargnesets Luca ble dermed NJ(K)CH.

img_6708

Vargnesets Luca er meget vakker i stand. Luca har en viltfinnerindeks på 118,4 med 16 egen stand mot makkers 4 på 37 starter.

Avkomstatistikk fra NESK databasen:

statistikk-luna
Galloks Luna har avlet godt og har hatt to kull med totalt 15 avkom. Første kullet var med Slottviddas IM Ramses i 2011 der 5 av 9 er premiert, alle med 1AK. 3 av disse har også oppnådd 1 VK en med CK og en CACIT. Det andre kullet var med Heggskogens Kompis i 2013 der er 4 av 6 er premiert. 3 premiert i UK og en med 1 AK og 2 AK. Totalt er 9 premiert på jaktprøver som gir en avkoms-jaktpremieringsprosent på 60%. 6 har fått 1 AK som er 40% og 3 har fått 1 VK som er 20%.

14479758_10154452428790856_5217719308812720170_n

Vargnesets Steffi, Vargnesets Luca og Vargnesets Steffi

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s